Wie zijn wij

Wij zijn Robert en Esther Schuite,

Ons bedrijf RS-Service uit Zwartsluis is gespecialiseerd in tuigage en belettering.
Door onze jarenlange ervaring en flexibele instelling, staan wij garant voor service en kwaliteit.
Kom gerust eens langs of maak een afspraak.

Kijk hier onder eens wat we allemaal doen.

Tuigerij

Masten

Mastschade? Of gewoon een extra beslag op uw mast? Wij verzorgen zowel nieuwe masten, als refit werkzaamheden.

Staaldraad

Is uw tuigage aan vervanging toe? Of wilt u een nieuwe lierkabel? Wij hebben alle soorten en maten kabel op voorraad.

Touw

Graag geven wij u een advies over de juiste touwsoort. Of het nu gaat om een val, schoot of landvast wij helpen u graag verder.

Industrie

Ook in de voedingsindustrie worden onze kabels toegepast. Daar waar nodig kunnen alle kabels geleverd worden met certificaat.

Architectuur

Voor uw specifieke wensen op staalkabel of touw gebied kunnen wij u een breed scala aan producten aanbieden. Wij hebben met meerdere architecten samen gewerkt en denken graag mee voor een passende oplossing.

Scheepvaart

Voor maatwerk in de scheepvaart bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig leveren wij handrailingen, veiligheidslijnen en op maat gemaakte sjorbanden / ratels ( RVS ).

Rolreefsysteem

Voor het aanbrengen van een rolreefsysteem bent u bij ons aan het goede adres. Of het een reparatie of vervanging betreft, wij kunnen u altijd verder helpen. Tevens werken wij ook met een mobiele pers en kan het werk dus op locatie worden uitgevoerd. Onze merken: o.a. - Facnor - Furlex - Harken - Profurl - Plastimo. Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.

Belettering

Autoreclame

Reclame is uw visitekaartje. Wij kunnen uw voertuigen op professionele wijze voorzien van reclame. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Spandoeken

Op een pakkende manier reclame maken? Een spandoek helpt daar zeker bij. Wij leveren alle doeksoorten en natuurlijk kan de montage ook verzorgd worden. Een greep uit het assortiment: - 3D doek - Banier - Bouwhekdoek etc,etc.

Lichtbakken

Lichtreclame is een verfraaiing van uw bedrijf. Wij verzorgen alle soorten en maten lichtbakken. Met een uitgekiende verlichting van LEDs zorgen wij voor een goede uitlichting van uw reclame. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Scheepsnamen

Op een professionele manier uw scheepsnaam laten aanbrengen? Wij verzorgen dat voor u op locatie, nadat we uitvoerig uw wensen hebben doorgesproken. De mogelijkheden zijn groot.

Raamfolie

De mogelijkheden van raamfolie met of zonder print zijn ongekend.

PVC letters

Voor de levering van PCV letters bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag naar de vele mogelijkheden, bijna alles is mogelijk. Tevens leveren wij ook letters in MDF, Acrylaat, Dibond en Bamboe.

Diversen

Juist de kleinere en bijzondere wensen van de klant vinden wij een uitdaging. Voor huisnummers, geboortestickers, airtexbehang, glasfolie, etc. Kortom uw wens wordt graag door ons uitgevoerd.

Wat kunnen we voor u doen?

Bezoek ons

Grote Kranerweerd 6D, Zwartsluis

Mail ons

info@rs-service.nl